Masterclass System Engineering

🚀 Masterclass Systems Engineering | Samen naar optimaal digitale projectbeheersing Masterclass Systems Engineering 🚀

De methode Systems Engineering is een beproefde methode voor het structureren van projectentijdens de verschillende fasen van voorbereiding en uitvoering. Gemeente Rotterdam heeft inmiddels uitgebreide ervaring met het inzetten van deze methode binnen GWW projecten. En die informatie hebben Rene Heller en Eric Seele met ons gedeeld tijdens de masterclass afgelopen donderdag (26 september).

SE is een veelomvattende methode. De klantvraag echt doorgronden en centraalstellen, onder meer door veel aandacht te schenken aan de wederzijdse communicatie tussen opdrachtgever en -nemer, ruimte creëren in ontwerpprocessen, focus op waarde toevoegen.  Wij kregen een praktische en inhoudelijk toepasbare introductie.


Denk jij bij Systems Engineering alleen aan de functionele eisen van een project? Niets is minder waar! Bij System Engineering gaat het om het goed formuleren en vastleggen van klanteisen, ontwerpafwegingen en gemaakte keuzes. Duidelijke communicatie is de sleutel naar succes, met als streven een optimale ontwerpvrijheid en digitale projectbeheersing.

Woensdag 9 oktober gaan we verder met dit onderwerp!

Doe de DigiCheck wegwijzer en ontdek wat DigiCampus GWW jou kan bieden!

Heb je de BusinessITScan® voor de GWW sector al gedaan?
De sneak preview is gratis!

Full name
Job title, Company name