Proeverij Kennissessie 10 september

Dinsdag 10 september was DigiCampus GWW te gast bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Een mooie middag waarin tijdens de Proeverij inspirerende use cases werden gepresenteerd. Zo werden we door Waalpartners Civil Engineering meegenomen in hun digitalisering van het ontwerpproces: van basis naar ontwerp naar realisatie, gedreven door data!

Het Drone Team Dordrecht liet de oneindige mogelijkheden met drones zien. Van mapping tot thermo metingen en van projectmonitoring tot commerciële campagnes. Peter Doorduin van Gemeente Rotterdam inspireerde ons door het materiaalpaspoort wat door o.a stadsbeheer kan worden toegepast om circulariteit te stimuleren, met het Hofplein in Rotterdam als pilot.

Eva van Genuchten van Make Day bracht vol enthousiasme de DigiCheck (https://lnkd.in/ea7FhG7E) en BusinessITScan® (https://lnkd.in/ehZTU2_h) onder de aandacht. Twee tools die ons verder brengen op het gebied van digitaliseringdoor middel van inzichten.

Hans Lammerts van Lammerts Engineering sloot de middag af met Kavel 10: een 3D omgevingsmodel met reality-mesh voor beeldkwaliteitsplan.

Met dank aan Jaap Kolk van Building Changes voor de organisatie!

Full name
Job title, Company name